Uitleg bij de foto's! - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Reggie Huijsmans - WaarBenJij.nu Uitleg bij de foto's! - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Reggie Huijsmans - WaarBenJij.nu

Uitleg bij de foto's!

Blijf op de hoogte en volg Reggie

19 Februari 2007 | Suriname, Paramaribo

Heey lieve allemaal!

Ja, jullie hebben er lang op moeten wachten maar de foto's staan er nu echt op. Ze staan bij het vorige bericht: Heerlijk dat (uit) eten hier!
Het zijn er nog maar een paar om een indruk te geven van afgelopen tijd. Het is wel een beetje een zooitje omdat ze allemaal bij elkaar staan. Ik zal dus even op volgorde van de foto's uitleg geven.

Op Schiphol(di 23 jan):
Dit is net voor dat we de douane door moesten, nog even iets drinken met onze ouders. Hier zit ik dus met papa, mama en Davy aan een drankje. Gek moment is dat wel omdat je weet dat je elkaar hierna heel lnag niet ziet. Maargoed, ik kon nog lachen dat zien jullie! Mama en ik hebben ons heel groot gehouden!

Aankomst in Suriname(di 23 jan):
Na 3,5 uur vertraging en een lange vliegreis van 9 uur dan eidelijk aangekomen in Suriname. Hier sta ik voor het vliegtuig waar we mee zijn gekomen. Je liep gewoon de trappen af het vliegveld op. Het was al een beetje schemerig aan het worden maar het voelde heerlijk warm!

Eten bij tante Roke(zo 4 feb):
Tante Roke had de dag voor we stage gingen lopen eten gemaakt voor ons en dat hebben we bij haar gegeten. Ze had bami gemaakt en lekker dat het was! Die hoedjes op ons hoofd zijn typisch Surinaams.

Douwe drinken met John(di 30 jan):
Dit was toen we met John naar Nieuw Amsterdam gingen. We waren toen net met het bootje de Surinamerivier overgestoken en aan het wachten tot de bus zou gaan. Douwe is een Surinaams drankje met cocos en stroop (hier is het stroop en in Nederland noemen we het siroop). Ik heb het hierna eigenlijk niet meer gezien.

Met Frie en Riky(ma 12 feb):
Links is Riky, mijn stagebegeleidster van vorig jaar(en vriendin van mama), mijn 2e jaarsstage. Zij en haar man waren hier op vakantie en we zijn uit eten geweest. Lekker gekletst over Suriname.

Met z'n drieen(za 17 feb):
Deze foto is gemaakt op White Beach door Rianne, die zelf ook op de foto staat, daarom staat Wendy er maar half op. Het was heel leuk en dat is ook wel te zien denk ik! de komende foto's zijn van White Beach.

Reggie in de hangmat(za 17 feb):
Heerlijk luieren in de hangmat genieten van een prachtig uitzicht!

Reggie en Wendy voor de hut(za 17 feb):
Wendy en ik voor de hut die we hadden gehuurd.

White Beach uitzicht(za 17 feb):
Mooi he!

White Beach(za 17 feb):
Zo ziet het er nou uit haha.

Hutje White Beach(za 17 feb):
Dit zijn de hutjes die je kunt huren.

Lenneke, Yvonne en Tineke(za 17 feb):
Dit zijn drie meiden met wie we waren. Tineke had een 'On duty' kaart gevonden. Hierbij moet ik even vertellen dat het Miss EU is in Suriname. De missen waren deze dag ook op White Beach en alle mensen die bij hun waren droegen zo'n kaart. Hiermee kon je dingen gratis krijgen.

Maartje, Wendy en Reggie(za 17 feb):
Lachen!

Uit eten (let op Coen haha)(zo 11 feb):
Hier waren we op de saaie zondag, dat het slecht weer was de hele dag, eten. Een Javaans restaurantje. Was erg lekker, ik had saoto soep en telo bakkeljauw(cassave met zoutvis). Op deze foto trekt Coen een grappig gezicht!

Reggie en Wendy(zo 11 feb):
Dit was ook bij dat eettentje met Wendy.

Nu zijn jullie op de hoogte wat betreft foto's! Dat werd tijd he!

Ik had al een bericht getypt en op mijn usb staan maar de computer die dat regelt in dit internetcafe is kapot dus kan ik die nu niet plaatsen. Die hebben jullie dus nog van me tegoed!

Fijne Carnaval allemaal nog!

Liefs Reggie

• 20 Februari 2007 - 14:38

Phyliscia:

Heej meissie!!!
    Ohh.. om jaloers op te worden die foto's!! Het ziet er echt ge-wel-dig uit allemaal..!!!
    liefss

• 20 Februari 2007 - 19:03

Pleuni & Dafne..!!!:

Heey Lieve Reg ,
    Alles is goed daar zo te zien op de foto's ;)!! Dafne en ik zijn nu aan het logeren bij jou in de kamer in je slaapbank :)!!
    We missen je..!!!!!!!!!!!
    Carnaval was heeel leuk maar jammer dat je er niet bij was natuurlijk! En Ferry is ziek en ligt op bed dat is wat minder..:( Nou Groetjes en XxX jes en veeel pleziertjes van Dafne & Pleuni..!!! :D

• 20 Februari 2007 - 19:06

Pleuni & Dafne P.sje:

P.s = Britney Spears heeft haar hoofd kaal geschoren want ze wil een rocker zijn...:S jammer hé ze was net zo mooi..

Maja... XxX Pleun & Daf!! :D