Eerste stagedagen
Blijf op de hoogte en volg Reggie
06 Februari 2007 | Suriname, Paramaribo
Daar ben ik weer!..
Ik zal even vertellen hoe mijn eerste twee stage dagen zijn gegaan.
Ik had al verteld over dat er maar twee stageplaatsen waren. Daar was gisteren nog steeds onzekerheid over waar de ander naartoe zou gaan.
Het dus nog niet zeker en was ik daar echt niet blij mee. Maar vandaag hebben we gehoord dat Wendy naar Stiching voor het Kind gaat. Dat is ook iets wat ze leuk vindt dus dat komt hopelijk goed!
Verder hebben we de hele tijd een beetje ingelezen. Ik mag deze week al wel mee op huisbezoek met mijn stagebegeleidster. Heb er echt zin in!
Vanavond gaan we Salsa dansen. We gaan een cursus doen en hoorden van andere meiden dat het was dus das gezellig!
Verder gaat het fietsen ook best goed alleen als ik over wil steken dan sta ik superlang te wachten, dat is in Nederland al en hier helemaal. Ook het links fietsen gaat wel goed! Ik ben er al een beetje aan gewend.
Nu moet ik snel gaan anders kom ik te laat voor Salsa!
Groetjes...
PS. Foto's komen!
Ik zal even vertellen hoe mijn eerste twee stage dagen zijn gegaan.
Nu moet ik snel gaan anders kom ik te laat voor Salsa!
Groetjes...
PS. Foto's komen!
07 Februari 2007 - 17:13
Doris:
hoi reggie ik mis je heel erg en ik hoop dat het cool is in surienamen veel pezier met je huisbezoek of zo iets hihi :)
doei kusje doris -
08 Februari 2007 - 19:22
Clasijn:
he meid. salsa les wel leuk heb ik altijd al eens willen doen. moet je goed onthouden he kun je het ons leren als je terug bent. het is weer eens donderdag avond weer een donderdag stappen zonder reggie . snik snik!
succes met je stage en we horen het wel weer. kusjes :-}