Nog een paar uurtjes!!!
Blijf op de hoogte en volg Reggie
22 Januari 2007 | Nederland, Tilburg
Heey allemaal..
Nog een paar uurtjes en dan vertrekken mama, papa, davy en ik naar schiphol. Ik heb nu toch wel erg de kriebels moet ik zeggen!! Vanmiddag kon mijn koffer niet dicht en hebben mama en Annechien hem helemaal opnieuw ingepakt!! Nu past het wel al moeten er nog wel wat dingetjes in.. Zit wel een klein beetje over het gewicht maarja..
Zaterdag had ik mijn afscheidsfeestje en dat was erg gezellig. Leuk om iedereen dan nog even te zien. Papa had Surinaamse Saoto soep gemaakt. Iedereen heeft ervan gesmuld!
Vanavond zijn er nog mensen langs geweest.. Het afscheid nemen voor 5,5 maanden is dan wel moeilijk!!!
Ik ga nog even wat dingetjes doen en dan ga ik mijn bedje opzoeken.. Mijn (voorlopig) laatste nachtje in mijn eigen bed....
Veel leesplezier alvast, leuk dat jullie mijn verhalen gaan volgen!!
Kus Reggie!
Veel leesplezier alvast, leuk dat jullie mijn verhalen gaan volgen!!
Kus Reggie!
23 Januari 2007 - 10:02
Djessica IMW:
Hallo Reggie,
Ik heb je website gevonden. Ben heel erg benieuwd. Kan me voorstellen dat het erg spannend is, maar ja dat hoort bij avontuur. Hier vriest het inmiddels, eindelijk begint de winter. En ik... zou heel graag met je willen ruilen. Heerlijk in het surinaams zonnetje. Veel plezier en geniet ze. -
23 Januari 2007 - 12:19
Pleuni & Davy:
Heej Reggie!!
Wel balen zeg die vertraging, nu zit je eindelijk in het vliegtuig! We zien het wel als je bent aangekomen.
Veel plezier allemaal daar van ons en tot morgen;) -
23 Januari 2007 - 13:33
Bibi:
Hey Reggie,
Kwens je veel plezier en succes in Suriname!
Liefs kus Bibi -
23 Januari 2007 - 14:24
Ine Van Bree:
Hoi Reggie!
Als je dit leest, ben je vast echt gearriveerd in Suriname. Maak er wat moois van, veel geluk, plezier en succes daar!
Ine van Bree,
IMW -
23 Januari 2007 - 14:43
Marianne Boogaards:
succes Reggie -
23 Januari 2007 - 14:53
Anita:
Hee Reggie, ik vroeg me gisterenavond al af of je als 'die hard' Grey's Anatomy-fan je allerlaatste aflevering hebt gekeken! Een ander zou nog druk aan het pakken zijn, maar ik verwachtte eigenlijk al dat jij voor de buis zou zitten, haha. Ik hoop dat je een goede reis/vlucht hebt gehad en dat je alles maar gewoon op je af laat komen! Veel liefs van Anita -
23 Januari 2007 - 17:35
Ferry:
eej Reg ik mis je nu al
we hebben lekker gegeten sajoer boontjes was lekker smullen ik hoop dat ik je snel weer spreek over de mail -
23 Januari 2007 - 17:59
Sara:
Reg, Hoop dat de reis goed is gegaan!
Ik mis je nu al
kusjes -
23 Maart 2007 - 14:11
Ome Leo:
heey Reggie, je eigen website, impressive hoor! Ik hoop dat je het leuk vind daar, maar dat zal wel. veel geluk en de groetjes van ons allen hier in kenya.